Nama anak perempuan

Hi Moms. Boleh sajes nama bby girl tak.. Sy nk huruf H.. Nur H ?? pening la nak pikir nama😂

22 Balas

Nur Haira Humaira Nur Afeeya Rafahiah Nur Hainan Solehah Nur Husna Qistina Nur Hanna Batrisya Nur Humaira Aleeya Nur Haslin Faradiya

sis search jer kat google or facebook nama² anak perempuan...in shaa Allah pening nak pilih jer nanti...😂

Nur Hazira Sofia Nur Haniza Nur Hafiza Nur Haira Umaira Nur Hamra Alisya Nur Hani Zulaikha Nur Hanis Suraya

Nurul Hannah Delisha..suami bercadang nk letak nama bby yg bakal lahir nanti..

Haifa Hana Hafizah Hayati Haura Hafsyah Harizah Haseena

Hadasyah/Hadashah Hazniza Hazlyn Hazra Halesyah

Nama ank sy yg first nurulhana Khairunnisa

Nur Haliza Nur Hezra Nur Husna Nur Hiwana

Nma baby sya kalau girl,AZZA HANIA..

Nur Humaira 💕 Nur Hanania 💕