selepas keguguran

Sy tlh keguguran pd usia kandungan 5 week 20.4...semalam bila kencing keluar lendir warna koko n ari ni ble lme x kencing,keluar lendir koko + darah dkt spender...ble sy pkai pad,lendir tu x ad pn...adakah itu period pertama sy selepas keguguran???tlg bantu sy

1 Balas

2. Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗