Hai ibu² semua ☺️

Sy tgh pregnant nk masuk 17 weeks ni so sy nk tanya waktu usia kandungan berapa weeks baru kita dapat rasa anak dlm kandungan bergerak ? #firstbaby #bantusharing #ingintahu #1stimemom #seriusnanya

4 Balas

17week dia tk rasa sngt... mcm sy 16 week dah rasa tpi biasa² je rasa halus je ty pun kadang². nnti dah 20 week rasa kuat sikit pastu rasa dia mengeras. lain bdn lain...

Depend ketebalan perut. Takpe tak lama lagi rasa la tu. Dulu sy rasa masa dah sy dah 20w ke atas rasanya.

sy 24weeks mcmtu sbb kulit jenis tebal

depends pd org