Angin dalam badan

Sy tgh hamil 21weeks lbh .. angin dlm badan mmg kuat ke masuk 5bln ni?? Sy nk tdr pom xselesa dgn perut rasa sebu ?.:nk tdr mengirin kiri kanan tak blh ?? blh x kongsi ??

1 Balas

Saya dulu pun Sama mcm sis, Banyak angin dlm badan, mula amalkan gaviscon tapi tak menjadi, asyik bersadu kat doctor and doctor Ada bagi ubat. Syukur alhamdulillah, asal kena, kompem ambik ubat Tu hilang serta merta.. kalau sis rasa memang tak tahan, bagitau doctor setiap Kali jumpa doctor Dan misi walaupun diorang still cakap Tu kebiasaan, just repeat setiap Kali on checkup. Hope sis sihat selalu nanti ye..Amin..