Asid Folic

Sy tengah mengandung ank no.4, nk tnya kalau mkn asid folic on off ada effect untuk anak dlm kandungan 17w tak? Terima kasih

1 Balas

17w bukan dh mkn ubt tmbh darah ke? klu dh mkn tu xperlu folic acid dh. melainkan mkn 4 sekawan.

4mo ago

tp kena ingt makin bsr kndungan, makin sng hb drop tau. so its better to maintain the reading dgn mkn ubt secara konsisten. jgn mcm sy, skip2 mkn ubt. dari 13 drop ke 10, 32w drip masuk ubt.