Any suggestions x mcmna nk tmbh susu bdn..? Ank baru 15 hari.

Sy syak xcukup susu sbb dia marah tiap kali menyusu. Dan asyik nk susu jaa. Tido pn xlena. Asyik terjaga. 😔

4 Balas

Assalamualaikum ibu ibu ❤️ Susu drop? Susu cair?Nk pekatkan susu? Nk buat stock EBM? Don't worry ibu ibu. Sentiasa jaga waktu pump, sentiasa positif dan amalkan Innate Lactea secara konsisten, Insyaallah niat utk susukan bayi until 2 years dpt dicapai 🥰 Jom whatsapp Myra utk dapatkan Innate Lactea anda; http://www.wasap.my/60109268238/orderInnateLactea

Sis jgn pernah anggap susu x ckup. Kene +ve msa susukan baby. InsyaAllah susu ckup utk baby sbb susu akan kluar ikut demand baby. Yg penting byk kan mnum air kosong. Cuba sis chck perut dia. Sapu minyak kayu putih@yu yee.. Selamat brpantang ya..

ambil betik muda buat sup campur ayam .. kena minum sup banyak2 dan air putihh..mnum susu junjung ..

anak saya pn sama kdg buat bunyi marah masa menyusu. knpa ya