Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

teruskan honeymoon dengan suami saat berdua ni pricey sangat banyak2kan bahagiakan pasangan jangan stress kalau stress saya x suggest buat kiraan tarikh subur tu... nanti makin stress sbb saya dulu siap beli strip utk check tiap kali subur hasilnya saya menangis selalu, kecewa aje bila upt -ve makan folic acid satu lagi, sis boleh amalkan susu kambing dgn segengam kurma tiap org setiap pagi makan dengan suami kemudian minta doa drpd ibu, dan ibu mertua doa diorg ajaib minta doa drpd org2 yg buat umrah jangan panjang2 pendek pun takpe, supaya x bebankan diorg pastu minta doa dkt budak2 kecik sis abaikan je org2 yg bertanya kalau boleh, tak payah jumpa pun xpe untuk jaga emosi sis juga pengalaman saya, adik pregnant dulu sdgkan saya kawen dulu saya mmg x ambil tahu perkembangan adik tp awal2 tu mmg menangis banyak kali lama2 saya abaikan je adik cuma ambil tahu hal sikit2 je nak hilangkan stress lagi sis pergilah bercuti dengan suami cari tempat yg relax2 je tayah tempat mahal cari promosi2 yg ada moga dipermudah urusan sis sekeluarga 🌹 semoga