Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

Part 3 Sementara mengamalkan apa yg saya bagitau, boleh la puan check opk. Utk dapatkan tarikh kesuburan. Waktu tarikh kesuburan disyorkan bersama with doggy side. Bersama hari2 okay saja actually tapi bila OPK positive awak try doggy dan kalau boleh hari opk positive , time bersama 4-8 pagi high chance tuk pregnancy. Make sure hari2 awak subur laki awak makan supplement jugak. Lepas tu just banyakkan air kosong, kalau elok nya buang manis. Kalau minat bersenam, kurangkan bersenam. Sometimes bersenam teruk2 pun effect jugak. So biasa2 je ok. Apapun banyakkan doa tau. Doa kat Allah sebab kita boleh ikthiar, tapi Allah yg bagi ok. U can do it sis . Goodluck