Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

yang penting jangan stress . masa bersama, elakkan guna sebarang pelincir . beli opk untuk detect hari subur . saya pun tak sure cemana saya lekat masa first pregnancy ( tapi keguguran) sebabnya saya period tak teratur, paling lama pun 4hari. standard 3 hari je period. yang second pregnancy ni, memang saya pakai opk and ikut apps yang kirakan cycle subur kita . first pregnancy tu saya rajin minum pati delima, n makan benda yang sihat . yang second ni tu memang saya rancang sebabnya mak saya kata, kalau gugur cepat lekat . so agak struggle nak lekat semula . tak nak sedih kehilangan lama2

2y ago

owh yeke. tp sy mmg susah nak bd pagi..lpasni boleh cuba..hehe