Bleeding

Sy start spotting dr 5w hingga sekarang harini baru masuk 10w, bleeding lebih dr spotting, darah mcm period hari ke 3,4 gitu.. Pelik juga ni, xtau nk buat apa.. Perut xde rs krem or sakit2.. Xde rs pape, mcm biasa.. Risau sgt2, apa sy perlu buat ye, kena pegi hospital ke?

2 Balas

Darah atau apa saja yg keluar masa preggy di anggap tak normal. Sy spotiing 5w sampai 10w. Masuk ke 11w kering. Tapi bila scan jantung baby tak ada. So kena cuci.

5y ago

Sbb itu yg sy seniri alami

Sepatutnya masa 5w tu dh kene pergi hosp. Jgn tggu. Sbb bleeding n spotting x normal.

5y ago

Sy dh follow up kk sblm ni, doc bg ubat kuat rahim.. Next appoinment 30hb ni sis.. Cuma semalam je kuar darah mcm period tp x sakit perut..