15 weeks pregnant today

Sy slalu gosok nipple utk buang kulit kering sbb slalu kulit kering tpi hri ni rse melekit sikit dkt nipple so sy picit sikit kluar liquid cam jernih n ad warne kuning sikit² . Sy try urut bhgian armpit tkut ad ketulan ke ap tkut ad breast cancer ke tpi xde . So normal ke atau xnormal sbenarnye? Tq

1 Balas

normal je tu...mmg pregnant akan ada susu mula dihasilkan. liquid kuning jernih tu kalau dh bersalin nnt, adalah kolostrum ye. yg paling baik utk baby.

12mo ago

orait sis dh fhm . tq