32 weeks today

Mommies,normal ke kt miss v tu tiap kali kencing ke dk cangkung ke rse cam kebas²(xtau cmne nk describe rse tu tpi lebih kurang cam kebas) risau jgk tiap kali kencing pun slalu jgk check tkut ad keluar lendir ke drh so far xde pape lgi cuma rasa kebas tu jela rse xselesa sikit. Slalu kebas lps bersama je tpi skrng tiap kali kencing n cangkung emng akn rasa

3 Balas

Kalau lepas bersama normal kebas sis. Selain dari itu, sis boleh jumpa doc. Semoga dipermudahkan sis 🤲🏻

Mungkin baby membesar kot sis.. tp klu xtahan better g cek klinik kot2 baby dah masuk laluan..

normal