Minta pendapat

Sy skrg tgh mengandung anak kedua...kandungan baru masok 4 bulan... anak sy yg sulung umur 1 tahun 2 bln..... menyusu badan sepenuh nya...pernah ajar mnum susu formula...smua xberjaya....sejak akhir2 nii...ank sy asyik xnak berenggangvdgn sy...nak bgun p dapur atau tandas....dia tetap nak ikut...bila bgtau kejap mama nk p tandas..dia buat muka mrajuk...sblom ni ok ja...bgitau nk ke tandas..dia ok blh tggum.skrg tdak.... sy risau kalau sy msok hspital nanti dia xnak brjauhan dgn sy...sy plk xprnah brpisah dgn ank wlaupon satu mlm..sy suri rumah...jd sepenuh msa sy dgn anak...... rsau sgt2 kalau sy msok hspital........

1 Balas

sy baca post ni after 2 months so meaning that sis skg 6 months laa kan? ank sis tu masih mcm tu jugak eh?