30 weeks

Sy skrg ni kerap sgt sakit kpala..knpa yew??dan mknan apa yew yg elok untuk amalkan????risau saya ?

2 Balas

Jus limau kurang gula, mandi dari kaki last kepala, mandi smpai bdn rasa sejuk, n tidur kaki tinggi dari kpala..

5y ago

Sama2🤗

Hb sis low ke ek?

5y ago

Pttla sis sakit kepala..ada bgtw nurse or.doc ms g chckup x?? Sbb klu hb low dia akn bg ubt lain.. mcm sy ritu..dr mkn obimin plus..dia tuka ke zincofer...last.skali bg iberet..iberet trus hb maintain 11.8 smpai bersalin... Sblm bersalin n msuk dewan bedah pn nurse msih bg lg iberet...