PP type ii

sy skrg 33week minggu depan 34week kene jumpa pakar hospital . final scan doc pesan siap² ready je barang² time g hospital tu ape² hal terus admit . seram pulak rasa . semoga baik² saja la hendaknye . aminnnn

2 Balas

sy pun pp type ii. dri 28w smpai 32 kena tahan hosp. tpi sy mntk aor sebab nk beranak kmpung. bila smpai kmpg, hosp scan masa 33w uri dh naik. alhamdulillah boleh beranak normal. tak jadi admit hosp kmpung.

aamiin 🤲🏻