Cramp perut ,keluar darah

Sy skg mengandung dah 13 weeks..ada tak pengalaman ibu2 dalam ni kandungan turun darah..Sy dah pegi hospital ,Dr kata xde masalah ,scan atas bwah siap check guna mulut itik tu. Dr ckp baby normal ,jantung normal ,aktif sgt ,laluan pn x trbuka ,uri pn xdk mslah ,Dr bgi ubat kuatkan rahim dan bru2 ni sya Ada bersama suami. ,Sya dh bgtau dktor . Ada yg pnah alami mcm sya ? .hati ni risau sgt2.. sbb first bby dan sya tgu hmpir 2tahun. Tlg doakan kandungan sya sihat 😭 #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Balas

ayat sya mcm silap sikit. sya bersama suami sebelum bleeding. dlm 2 3 hri mcmtu bru ada darah turun .