sakit pinggul/backpain

Sy skarang hamil 8 weeks. Start 7 weeks, pinggul belah kiri sy mula sakit. Kalau nak baring dari posisi duduk mmg sakit. Anyone pernah experience?

2 Balas

Haa memang sis, skrg sy dh 21 minggu sakit pattern lain pulak 😅 Awal dulu mng sakit dekat punggung nk bgn dari kerusi kt office pun susah.. Jalan mng sy bnyk berjalan.. Kdg rasa berat dekat bawah mcm baby nk terkeluar pun ada padahal baru minggu keberapa.. So nk duduk nk tido pun kena cari posisi yg sesuai baru ok.

4y ago

Tq sis. Nerves pulak kalau time third trimester nanti camni. Harap mampu bertahan 😁

klau baring, lapik bntal

4y ago

cuba la ya, kot mnjadi 🤗