baby burp

sy sgt buntu mcm mna lg nak burp kn baby. segala cara yg d ajarkn semua sy dah try utk burp kn bby. dia punya susah nak burp tu smpai geram jgk nak berejam tepuk2 sapu2 blkg xnak burp. dah xnk burp dia asik muntahkn je susu kuat mgerang smpai merah muka. kuning pun x hilang2 lg rsanya sbb dia asik muntahkn susu mmg jarang nak berak la. tlg mmy2 ada petua lain x? risau la kang tsedak susu time kita x sedar. minta d jauhkn la.

12 Balas

Bg sysu fm ke bf?

4y ago

Saya rasa tak jugak sis. Anak saya masa full breastfeed, pun susah nk sendawa. Tapi anak kakak saya, senang sangat nak sendawa. Full breastfeeding jugak.