sendawakan budak

hai ibu2, sampai umur berapa ya kena burp kan bdk? anak saya 2bulan lebih susah sgt nak burp 😂 kdg2 sampai dia tertidur tak burp pun. adakah kalau muntah banyak tu sbb tak burp ya?

4 Balas

Kadang2 baby yang makin mahir menyusu tanpa air leaking dan pandai latch, boleh jadi susah burp sbb masa menyusu dia dah reti menyusu tanpa sedut angin

anak saya pon susah nak burp. kadang amek masa 5-10min jugak tepuk dia nak bagi burp.

klau anak sis susa burp, baringkan dia mengereng. anak sy un sme..

Sama juga sis. Tapi bila i dukung luruskn bdn dia sendiri blupp