pelik?

Sy sekrng kandungan masuk 20minggu dh.. tp,yg peliknya kadang² perut sy nmpk besar sngt..dan kadang² perut nmpk kecil pula..adakah normal terjadinya begitu..dan adakah normal sekrng ni sy kerap buang air kecil mengalami pedih²..

5 Balas

Sama lah. Nak kencing je pedih. Mesti sy tarik vagina sy ke atas kalau na kencing. So kurang sikit sakit. Tp pernah tanya doctor. Doctor kata kencing kotor maksudnya. Kandungan sy masuk 8 bulan baru nampak perut. Jalan² jumpa kwn mesti ckp "tak nampak mengandung pon?" Awk rasa? 😅

Haha. Sama la dgn sy, sis. Kalau lepas makan tu besar kemain. Kalau tak makan, macam tak mengandung je.

Semuanya normal sis🙋🏻‍♀️mindset sis jer gitu🙋🏻‍♀️

saya skrg 38 weeks pun pagi perut kecil and then malam besar...

normal.. sbb kdg2 disebabkan bloated. itu yg nmpak besar