sakit hampir setiap hari

hi mumy semua sy nk tnya adakah biasa klau kita kerap sakit pedih dan nyilu dia bahgian belah kiri perut , saya sekrng dah 23minggu .

5 Balas

haritu ada tanya misi dekat kk. dia kata normal sbb rahim kita tengah mengembang. sy 24w. misi kata normal selagi tk keluar darah. kalau bleeding, perut mengeras terlalu lama terus ke hospital sis. sy pun kadang2 nk bangun dari baring terasa ngilu

makin besar kandungan awak. makin rasa sakit. akan hilang after kita bersalin. if xtahan sgt boleh je minta ubat tahan sakit. doctor akan bg panadol biasa utk kita.

mungkin round ligament pain kut sis? cuba stretching tiap pagi, atau malam sebelum tdo, harapnya membantu.

sya pun sama sis, dada terasa sesak nak nafas 🥺, harap takde apa" .

normal