Bayi didlm kandungan didiagnos ada double bubble sign dan down sindrom

Sy sedih kerana bru dpt tahu bayi dlm kandungan ada double bubble sign yg merupakan salah satu tanda down sindrom. Speechless. Selama ni sy jaga dgn sebaiknya kandungan sy, tp di akhir minggu 31 ni sy dikejutkan dgn berita mcm ni. Sy sgt sedih sbb selama ni scan semuanya okay dan tiada masalah. Ya Allah berat nya ujian mu pada ku kali ini😥

3 Balas

Skrg baby sis ok x ? Double bubble tu mcm cyst ke dear ? Maaf Bertanya sbb saya pun Ada scan bb dlm perut ada mcm cyst kt bawah perut

mg smuanya baik3 shj dan d pmudahkan segalanya..aamiin

Buat ujian amniocentesis utk confirmkan.