luahan

sy sbnarnya mgndungkan anak luar nikah . Pada mula ny si bapa nak brtggungjawab , tp bila sy tahu y si bapa ni masi brhbgan dgn seorang prmpuan y dia jaga xperna sntuh mcm dia sentuh sy dlm masa 5 thun, slma kmi brhbgan slma 8bulan brsmaan dgn kndgn sy , bru sy tahu hal y sbnarnya. Dia n prmpuan tu dah break up 3blan y lalu, kerna si bapa ni xbleh trima takdir y si bapa n prmpuan ni xda hbgan dah , dia tggalkan sy dgn anak dr benih ny . Due date sy 15/12 , xlama lg. xkuat rasa ny hadap sorang2 , nak macam org lain kgsi kgmbiraan, nak sambut kluarga bru dlm fmly tp apakan daya suma tu sia2 shj. Sy usaha tp si bapa ttp nekad dgn kptsan ny. Doakan sy bleh hdapi dugaan dr Allah ni sorang2 , doakan sy kuat :')

43 Balas

Sbar ye sis...semoga sis terus kuat demi ank sis n semoga dpermudahkan urusan sis

Insyallah sis. Terus kuat ye. Jaga amanah Allah sebaik baiknya.

5y ago

tq sis🤗

sis lps ni memg nk jga ke bby tu ...atau dh ada ibu pngnti?

Sy doakan sis kuat n tabah ye..teruskan lhir kn bby tu...

Bersabar ye sis...kuat demi baby ok..jgn sedih2

All you have to do is gotta be strong. 💪

Terima kasih mommies smua ny 😘

all the best yang...

Be strong...

Sabar, awk kuat 😇