Kndungan 17w keluar lendur darah

Sy risau sgt2..kandungan sy 17w,bila sy kencing ada keluar darah...then skali ngn lendir darah...sy risau sgt2...ada ke ibu2 yg ada jd mcm ni...apa perlu sy bt..rasa nk nages je... ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

9 Balas

sy hari tu ada bleeding fresh blood agak byk jga dlm 3hari gitu. slps seminggu brownish gitu masa kandungan 4bln. bleeding dlm 1 bulan jga. pg emergency 2 kali.kena VE seluk 2 kali. lepas tu kena ambik swab d bwh. result swab positif ada jangkitan gbs. dr bagi antibiotics utk 2 minggu baru bleeding stop. suggest sis pg cek dkt klinik atau hosp berdekatn..

Pergi emergency hospital. Nurse pun mmg pesan kalau ada keluar apa2 darah sikit atau bnyk segera ke emergency

Better pergi refer hospital or klinik untuk double check. Sbb setahu saya xnormal mcm tu.

Kencing berdarah tu bahaya, ada lendir darah pun sama bahaya. Terus ke emergency hospital

xnormal sis...seeloknya prlu g dapatkan rawatan...jgn biar lma2 sis bhaya...

hai.. posting nie dah lama.. boleh sy tahu keadaan baby selepas tu ?

Silakan ke PAC, / emergency segera

Pergi emergency terus.

pergi hospital