Retroverted uterus

Hi siapa retroverted uterus.. berapa lama ya ttc.. ada org kata agak lama untuk conceive. 😅

7 Balas

Saya kawin january, december pregnant 8weeks baru tau yang saya ada retroverted uterus. Pernah preggy 4weeks august 2020, tapi gugur sebab lasak sangat time tu. Saya doakan sis dikurniakan zuriat juga. Dont give up, keep trying & doa ❤️

3y ago

tahniah sis. doakan sy pula ye.. insyaAllah

Saya baru tahu retroverted uterus lps scan baby 6 weeks. Nampak heartbeat dah. Saya senang lekat. Pregnant sebulan lpas kawin tp gugur masa 12 weeks sebab blighted ovum. Tak sampai 3 bulan lpas gugur, pregnant yg ni pula

Sy retroverted and diagnosed PCOS 3 bulan lps kahwin. Alhamdulillah dalam masa 10 bulan sy pregnant. Don’t ever lose hope. Keep on praying and in shaa Allah you’ll get your miracle baby soon too. Aamiin 😍

sye kahwin november 2022, alhamdulillah april 2023 dh pregnant 5week. Doc ada ckp, mommy yg retroverted uterus x de isu untuk TTC. Yang penting usaha dan in shaa allah rezeki dri Allah, jgn risau.

8mo ago

Kita sama kawen nov 2022... saya pun retro... & baru 6w 3d... baca ayat sis ni buat saya kuat sebab saya risau act pasal retro ni...

Saya retroverted uterus puan. Saya TTC almost 2 years baru Allah bagi rezeki. Semuanya bergantung pada dia. Kita cuma jgn putus doa & usaha sahaja.

3y ago

doakan sy sis diberi rezki. sy setahun da ttc.. kdg2 give up jugak tp lpstu sy kembalikan semangat sy.

saya almost 2 years jgk. 1st gugur. 2nd baru 13w - saya banyak cuba jaya. follow tiktok dr aisyah. dia kata lapik bontot dgn bntal lps bersama dlm 30 min.

Last time ada seorang doctor cakap saya ialah retro, saya juga tak pasti. Tapi saya telah try agaknya 2 tahun juga. 😉

3y ago

thanks ya. saya sudah cukup setahun ttc 😂