Nak tnye..klo agk stress nk bt mcm mane ye..risau susu tak keluar nnti..skrg dh week 38..tp mgu dpn klo tak brsalin jgak kne admit terus..15/4 induce

sy rasa sy stress sikit sbb masalah sikit..sy nk kurangkn stress tu mcm mane ye..sy byk nangis je skrg?

10 Balas

Sis try Doa..zkir..ms duduk2 tu dgr org bc bacaan al-quran n sis bykkn mengaji.. in shaa Allah sis akn hilang stress n ok.. jg dri k😉mg dpmudahkn sgalanya..aamiin

4y ago

Setiap hari sy ngaji zikir..tp still sy akn nangis jgak..pkirkn mslh..tp takpe sy kuat lg..insyaAllah kan Allah ade..tq awk