sesak nafas

sy prgnt 35w5d..asal baring atau tdo mesti sesak nafas,bantl da di tinggikn still msh sesak nafs..sush nk tdo...ada tk mummy2 rasa mcm sy rasa

16 Balas

Kalau sy baru je baring telentang mmg xselesa la jwb ny mmg sesak sngt nafas..so kena pnd2 cari posisi yg ok..kdg wlw baring mgiring pun sesak nafas sy akn bawa ddk dlu rehat kjp baru baring semula

sy skg 35mggu 3hr.. sy X da MCM 2 sis utk preg k 3 ni.. tp preg 1 DN 2 dulu mmg sesak nfas.. mgkin ln org ln RASA sakit sis.. skg sy cuma skit kt bhgian pinggang..

Sis kna cri posisi tdur sis yg bleh buat sis slesa.. mmng mcm tu sbab baby sis membesar n da hmpir2 masa brsalin kn...😘...wahh tahnia sis huhuu

tido mengereng ke kanan sis..sy dlu sllu kena..its normal sbnya perut kt smkin mmbsar bayi tendang2 perut naik ke atas..tu y kdg2 nk tido rse sesak nfas

Currently 35 weeks.. mmg sesak nafas.. bukan time tidur ja~~ ya Rabbi.. sampai rasa nak menangis ja~ its ok mommy.. its the beauty being pregnant..

kdg2 mengiring kiri knan pn msih jga x selesa.sy ambil bantal byk2 susun tggi2 then myandar..mcm tu bru selesa sikit.tdo duduk😂

4y ago

Saya pun setiap malam tidur duduk. Lebih selesa 😂

nih saya masa pregnant.. smpai menangis la nak tido susah. sesak nafas sangat2. masa tido, boleh terjaga sebab nafas xde

saya pon salu sesak nafas n skit dada..time g klinik gtw dktr scn dada xda msalh jntung or apa2 cuma angin

Saya pun 35w5d , asal nak tidur je mesti tak selesa Adoiii sabar je lah,..

Pakai bantal u shape for pregnant tu, support bump and back, insyaAllah selesa