31w2d rase sesak nafas

Mummy2 prnh rse mcm sesak nafas tk? Mcm trlalu penat tapi sesak nafas nye mcm dtg pergi. #ingintahu

6 Balas

ada. lagi2 time baring. biasanya sy akn bangun duduk n tarik nafas dn hembus slow2.. jgn risau bb makin besar mmg akn rasa mcm tu, sbb ruang jdi sempit kita jdi semput😂..

Bg yg xda msalah mybe sbb hb low.. klu ada masalah mcm bernafas ada bunyi wheezing ke apa ke, better check dgn doc.. tkot ada masalah dgn paru2…

Harini saya 31w2d gak. Harini je 2 kali sesak nafas . First panic attack. 2nd sesak nafas tp tak jumpa doc lagi hmm

saya skrg 33wk, selalu juga rasa sesak nafas, sbb banyak berjalan pastu badan seram sejuk. bila check hb low.

Sy sesak nafas sbb hb rendah sampai kena masuk wad dan tambah darah dh 2 kali kena

normal sis