Keluar darah hamil 7 minggu

Sy prgnnt 7week. Ada darah keputihan wrna pink kecoklatan kadang merah terang. Xbanyak pn sikit j. masuk hr ni da 3 hr mcm tu. Normal ke? Spa2 ada pengalaman mcm ni..

2 Balas

Sis, better pg cek di klinik atau hospital ya.. sbb kalau darah kluar time pregnant tak normal sis

2y ago

sy da cek di klinik. scan nmpk kantung lbh kurang saiz 4week. lom ada heartbeart lg. doc suruh pntau dlu. kalau bleeding bnyk n brterusan terus g hospital.

xnormal