Keputihan wrna darah

Masuk 20 weeks start keluar darah tp dlm kuantiti sikit mcm setiap hari punya keputihan tu. Keputihan tp wrna darah atau dark brown smpai harini masuk 23 weeks. Normal atau kena ke klinik? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

sya pon sma sis.. smpi g hospital emergency mlm2. dkt bahagian LR. doctor check ade pangkal rahim luka. sbb keputihan..dan kebersihan. check baby alhamdullilah..ok doc ckp. g klinik swasta 2x. kne rm400. mulanya mmg ade keputihan.tpi kk dgn klinik swasta dh bgi ubat insert. keputihan dh kurang. tpi pangkal rahim sya lak luka.

Tolong pergi hospital, klinik swasta dgn hospital tak sama, sy berckp ats pengalamn sndri, pergi klinik dia scan ckp semua ok je, kali ke2 sy pergi hospital trus, doc buat swab pakai mulut itik ambik sample semua, then scan tgk rahim semua, so sy punya bleeding sbb pp

Hi sis, nak tanya macam mana keadaan sis skg ni? Saya pun baru2 ni keluar keputihan seperti darah dan saya nampak bila saya bangun tidur. Harini pun saya ada lagi. Doktor scan semua ok. Sis dah jumpa doktor dan dia cakap apa?

better awak g klinik, kalau ada pendarahan ni jgn tunggu . sbb kita taktau kenapa, doktor je boleh tau .