Tolong bantu 🥺

Hi sy pregnant baru 5 weeks. Ni kandungan ketiga. First & second gugur awal 11weeks ke bawah. Dan tadi sy check gula sendiri kat rumah bacaan tinggi. Kalau pergi kk pun dorang takleh buat apa sebab katanya awal lagi. Skg sy just makan folic acid dan duphaston ja atas nasihat doktor swasta. Korang ada any suggestion atau petua ke ? #pregnancy #bantusharing #mommybuntu

8 Balas

sorry tny..1st n 2nd gugur tu sebab apa ye sis? semoga pregnancy sis kali ini dipermudahkan sehingga bersalin..

3y ago

Taktau sebab. Tahu2 bleeding then gugur. Dua2 sama. Hospital ada amik sample janin. Tapi smpai skg mmg taktau punca. So yg ketiga ni mmg akn lebih berwaspada.