lendir coklat

sy pregnant 9w. 3 hari lepas ad rs sakit mcm senggugut lepas tu dh x sakit dh. cuma lepas sakit tu sy ad keluar lendir keputihan + coklat. during buang air kecil pon dy ad jgk. cuma xbyk. is it normal ke para ibu

2 Balas

Tu mcm cramp, sbb baby sedang membesar, keputihan + coklat tu sy sampai 12 weeks sis(discharge) , alhamdulillah xde pape, byk kan rest, kalau boleh puasa dulu dri bersama suami.. Kalau rase sakit lgi boleh pergi scan ok.. Moga awk n baby sihat n baik² saja😊

sis kalau ada sakit tu.. baik sis pegi cek.. n then apa² pasal spotting coklat kena cepat pegi cek.. biar doktor tengok baby okay ke tak.. sy pernh gugur sbb tk hiraukan spotting coklat ..last² gugur dkt rmh..