hii momyy semua

Sy pregnant 7 month asal je bngun tidur mesti rasa kaki kebas and mcm tk boleh gerak Kenapa tu?

1 Balas

kaki cram tu sis . normal . sis nk tidur kne tinggi kn kaki pkai bantl . bru kurg sikit cram tu sis . kdg tgh ngeliat pn sakit kaki mcm urat tibe2 tegang .

5y ago

saba ye sis . tu la lumrah ibu mengndg . sne tidur sakit sni sakit tu sakit . sne xslesa . sni xslesa . uhuhu bnd ni mmg akn blaku . nt bby da kelua lg la kne brsengkang mata . uhuhu 😂