Kaki kebas

Hi mommies, sy skrg 24weeks. Lately kaki asyik rasa kebas. Rasa mcm nak cramps cuma sy urut2 lah. Ada yg mcm sy tak. Normal ke ye? Dan nak tanya juga time pregnant mmg kita kurang selesa utk menggeliat ya 😂 rasa mcm susah nak regangkan badan2 especially bila bangun tidur. And mommies boleh recommend any calcium vits yg sesuai utk pregnant lady? Thanks ☺️

1 Balas

normal je cramp semua tu. banyakkan minum susu. kalau nak amik apa2 supplement, better consult dengan doktor dulu.