Normal @ sebaliknya

Haiii sy baru kene spotting bleeding tp idk tibe ² dia kluar mcm gumpalan drh beku mcm nk period lpstuu refer klinik dia kata normal lpas scan bby and katung ad lg and suruh repeat checkup lg after 2ww nk check heartbeat bby and skrng sy baru 6ww tp sy risau dia mkn kerap kluar bile sy kencing tp drh tk kluar sngt just titisan sj Sy kene refer klinik blik ke or tnggu 2 ww mcm klinik bgth?

Normal @ sebaliknya
2 Balas

doc kata normal? any bleeding or spotting during pregnancy it’s not normal. doc ada bagi awak ubat kuat rahim tak?

11mo ago

Ada doktr ad bg… doktr suruh refer after 2ww

tunggu dulu. kalau makin banyak, pergilah klinik

11mo ago

kalau risau, boleh je gi cek.