keluar lendiran kecoklatan

sy pregnant 24weeks..ketika cuci selepas buang air kecil keluar lendiran jernih bercampur wrna coklat..bahayakah ya? sedikit shj..takde rasa sakit apa2 n gerakan baby mcm biasa..siapa ada pengalaman?

1 Balas

Sy prnh jd mcm tu. Sy terus jumpa doc sis. Doc ckp pangkal rahim ada bleeding. Dr ckp mungkin rahim sy lebih sensitif. So kena bedrest. doktor cek baby skali. Alhamdulillah baby ok je. Stiap org tak sama punca bleeding tu. Better sis pergi jumpa doktor.