Baby active malam

Sy preggy 24w tp baby sy mlm2 baru active.. siang2 dia dduk diam jer.. normal ke mommies?

6 Balas

aah sama mcm sy, sy pagi byk rehat, lps zohor br sy start aktif bt kerja rumah.. masa tu lah bby mula gerak2 smpai ke mlm.. bila sy ubah rutin pagi sy, br sy rasa bby gerak.. ada masa dr pg smpai ke mlm bby gerak 😅

sama lah.. siang lau dia gerak pun, masa sy duduk rehat2 camtu.. tengah mlm kul 2-3 pagi kadang terjaga dr tido, rasa dia tengah berzumba kt dlm tu😂

9mo ago

Huhuhu kdg risau jugak nape x gerak.. tq 🥰

Normal sis. Sbb siang kita buat kja. Bergerak sna sini baby rsa mcm dibuai. Jd dia lena ja. Bila kita nk rehat bru dia gerak tendang2😊

9mo ago

Ohhh kire dia seronok laa dduk dlm.. kite risau tau, kdg suh suami tekap tlinga kt perut..ade x heartbeat.. 1st mom gini laa kut nye kan 😅

saya sejak 24 week nie x pernah x rasa asik bergerak jer pahtu mcm mengeras lpstu tendang kdg smpai rasa padat perut 🥹

Siang dia senyap tendang pun sopan ja. Sekali jam 2 pagi agaknya dia begusti di dlm sampai sy terbangun🥲😂

Sama lah kita, mommy. I dah tanya nurse KKIA and nurse cakap it's normal 😄

9mo ago

4hb ni bru jmpe nurse.. xdan nk tnye lg, blh je ws dia tp xnk laa kacau kan.. tq bg jawapan.. senang ati sikit rase 🥰🥰🥰