Pengalaman Berpuasa Mommies

Hi.. Camne pengalaman berpuasa mommies? Saya 34 weeks.. Alhamdulillah berjaya puasa on first day.. Tp towards ptg, baby cam kurang active... Malam pon diam je.. Selalu malam mmg dia active.. So today macam takut pulak.. Nak continue puasa or not.. Akan efek baby ke? Pg ni still gerak, tp sikit je.. #firstbaby

1 Balas

tk perlu puasa kalau tak larat..puasa boleh gnti awk..utamakan nyawa dan kesihatan baby ye