Baby kurang Active

Normal ke baby ada hari dia active sgt n ada hari dia xactive...?kalau hari xactive sgt tu wktu pg hingga petang,mlm jarang2 active...sampai pening mcm mna nk tick tendangan baby..apa perlu sy buat😥 #pleasehelp #firstpreganancy

1 Balas

selalu baby ada timing dia active. if xactive cuba mkn manis². kalau xactive juga sy suggest pergi jumpa Dr terus.

2y ago

kdg2 dia active pkul 10 mlm ke atas,tp blh kira berapa je tendangan kuat..start pkul 9pg -9mlm gerak slow n lembut sgt,pening mcm mna nk kira,smpai nangis sy kjutkan dia,gosok perut mkn mnis😥 in shaa Allah nnti sy pegi jumpa doc trus .