jatuh

Hi sy pragnant 9w 3d tadi i dah jatuh tapi tak blending tak ade ape kesan normal ke i risau mama2

7 Balas

Sy pernah jatuh kt toilet masa 16weeks aritu.. Thentak dkt punggung.. Xde kluar darah.. Tp asa skit kt tulang pnggung ngn pinggang.. Then trus pergi scan.. Doktor pesan klu jatuh bia pon xklua darah ke.. Better g cek klinik.. Sbb risiko dy blh sbbkan air ketuban bocor atau uri blh trluka.. Klu kita xsedar nti blh effect kt bby..

Saya pernah jatuh terduduk, kerusi patah 😜 masa tu 8 weeks. Tak sakit masa tu. Tapi besok pagi ade cecair pink pudar lepastu rasa sengal sengal dekat peranakan. Pergi klinik untuk scan. Doktor bagi ubat kuatkan rahim. Syukur sekarang dah nak beranak dah. Elok sis pergi check je ☺️

Dear, harap tak apa-apa .. Tapi kalau nak kepastian utk baby okey, dear pergi scan kt klinik .. Bukan apa, cuma nak pastikan keadaan baby okey je 😊 sbb risau jugakan sbb ada jatuh ..

Saya pun pernah jatuh masa usia 31 minggu mengandung.. jatuh ke depan hentak perut nye ke lantai.. tapi god grace dah selamat bersalin.. cume bby tak gerak 2 jam..

5y ago

Ok sis tq

Hi. Saya pun pernah jatuh time hamil 4 minggu..masa tu x tahu hamil.. x der darah.. x der pepe.. lepas 5 weeks baru tahu mgandung apsal x dtg period..

Pi check doktor la sis. Sakit ke tak sakit ke pergi je check

Ye ke