dpo9 dpo10 dpo13

sy penah gugur 3x sblum ni.. ni kndung ke4 sy.. dlm 3w4d.. sy nk tnya la.. sy xpenah dpt mna2 rwatan sblum ni jd xthu apa punca gugur seblum2 ni.. ptut ke sy pergi klinik awal? @ sy perlu ke klinik swasta dulu? skrng sy xde bleeding pun lgi..#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

dpo9 dpo10 dpo13
16 Balas

ke klinik swasta awal² sis ..klinik krajaan xlyan sgt kalo 7mggu ke bawah

3y ago

sis.. better ke klinik swasta awal pun x pe.. saya dpt tau mengandung trus ke kempas medical center jumpa doctor kevin.. dia bg injection kuatkan rahim setiap minggu sehingga kandungan saya 3 bulan.. kemudian baru x ad injection cuma pantau.. dalam masa yg sama saya juga buat chekup kat gomen.. saya 1st pregnant ttc 7year.. buln 3 insyAllah bersalin... semoga semua uruaan sis dipermudahkan yea.. aamin..😊