Scan nmpk kantung pastu nmpk cyst jugak..hmmm takot sgt risau pregnant dgn cyst

Sy pegi scan klinik swasta waktu 6week then mase dr tengah scan rahim tu nmpk kantung da.. tp kt bwah sikit ade nmpk mcm kantung jugak tp dr kata itu cyst.. hmm risau sgt bile pregnant ade cyst.. nk tanya.. bahaya ke ye pregnant ade cyst? Boleh hilang kan ke cyst tu?#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #cyst

Scan nmpk kantung pastu nmpk cyst jugak..hmmm takot sgt risau pregnant dgn cyst
36 Balas

saya pun pregnant ada cyst...tapi bila Dr kata jangan risau tak da apa² sbb cyst tu tak merbahaya & biasa sahaja.. jadi sampai sekarang saya buat biasa shj..now 34w... Alhamdulillah semuanya baik-baik sahaja.. jangan risau ya sis, ikut & tanya sahaja pada Dr. supaya kita tak jadi risau & fikir yang bukan-bukan.