Positif /hormon

Sy pakai upt brand disclosure, 2minit lepas titis urin terus naik line ke2 tapi samar sgt,nampak pink tpi sgt samar..snap pakai hp pon nampak taknampak je.. saja buat upt test sbb 29hb ritu ade spotting coklat cair & xsedap bdn. Ada sesiapa ada pengalaman mcm nii? Btw sy ambik depo,sepatutnya 28hb ritu cukup 12minggu kena cucuk lgi tpi nurse bgi tarikh 3/5.. adakah positif / just hormon ye? Sbb besok pagi kena gi cucuk depo lgi😶#ingintahu

Positif /hormon
9 Balas

tadi dah check kat klinik upt... & result negative ☺️ thanks respon uollss ... nurse ckp mybe hormon kot... so nurse cucuk juga depo...🤗 sy sejenis yg insecure 🤣 walau cucuk depo still nk check upt bila rasa lain..sbb sy subur, haritu masa anak first pon berenti depo terus lekat yg kedua ..nii xready lgi even anak kedua dh 3tahun sbb dia autisme, tapi kalau rezeki sy terima dgn redha🥰

Mcm + . sllunya sblum cucuk depo tu, dr kt klinik akn bt upt jg kn? mngkin lain tmpt lain aturan dye.. sbb tmpt yg sy sllu pegi tu dia akn bt upt sblum cucuk

1y ago

ok nty sy mintak kat nurse untuk buat upt lgi

Boleh repeat lagi guna brand laib pula. Kalau yang lain pun double line walaupun samar2 insyallah ada.

sebelum cucuk depo kena buat test lgi sekali utk make sure betul2 positive.

saya pun on depo,,tetibe morning sickness..cek masatu dah 6 weeks dah..

1y ago

yeke...so kena gitau nurse kan untuk repeat test upt sblom cucuk depo

alhamdulillah tahniah puan...

insyaAllah..tahniah sis

test yg brand lain lak

1y ago

nii kat klinik nak cucuk depo dh...nty sy try bgtau nurse untuk mintak test upt semula

positive