Debar laju

sy nk tye kalau tgh pregnant ni ada tak mommy yg sama mcm sy jantung rasa laju kdg2 nak semput tak pun mcm ada mnde lekat di dada.. kdg2 terasa nak semput pun ada..

2 Balas

Sy.. haritu admited hospital sebab heart rate laju 118. 3 hari jugak doktor pantau. Takut tanda2 thyroid atau masalah jantung. Tp after diagnosis, check darah semua, xde menunjukkan thyroid atau jantung. Then doktor kate sometimes it’s normal if kita pregnant jantung kita mengepam darah dengan laju. Tp still kena monitor. Kalau sampai pitam.. terus rujuk hospital. Now sy over berjalan atau buat kerja, mesti rasa semput..

5y ago

Ha ah ada..bln 10 ni doc bagi appoiment suruh buat echo..sy due bln 11 nanti..sbb masa warded aritu, check smua x dak apa..hb sis ok ke?