Tiada alahan teruk

Sy nk tnya sy hamil 5 minggu ,tp sy rasa biasa ja ,loya x sgt bdn ok ja bertenaga,tp sy x scan lg lah.sy kdg keliru jgk sy pregnant ke x?😅 upt mmg double line la check.ada x kt sini yg sama mcm sy?

19 Balas

Sy pun sma..pg TD bleeding sekarang admit ward Alhamdulilah bg ok

sama la sis cuma saya kerap lapar ja...x mkn terus gigil lapar...

Byk sama mcm sy ye,kira okla tu kan jnji kandungan sihat ya😊

ya saya pun x check lg, tapi saya tau saya preggy

saya sama mcm tu .. korang ibu2 cek upt tuu ada samar2 ke???

1mo ago

Kalau blm lewat or lewat shari dua mmg samar

Ya saya pn sama juga😅 bru nk masuk 7 wks.

sama la saya pun mcm tu xde rase pape

Ya sama lah alahan takde ,

Sy pon sma bgtu