Darah implantasi? Atau tidak?

Hi sy nk tnya.. ikutkan kndungan sy bru masuk 4 minggu.. semalam sy perasan ada kesan darah setitik je kat panties adakah itu normal atau tidak normal? Harini sy check upt naik double line.. siapa ada pengalaman mcm sy? Sy risau sbb 1st prgnacy sy tak mnjadi.. bby tak berkembang..miscrrge pada 3 bulan usia kndungan.. so yg ni my 2nd prgnacy..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

1 Balas

spotting ni blh jadi proses penempelan atau ancaman keguguran. So better cek dgn doktor ye