Minum Air Gula

Sy nk tny.. Kalo minum air gula esoknye, mlm sblum tu xleh minum air langsung ke?

8 Balas

Kalau GDM bole je mnm air mcm biasa.. Sbb klu minum sikit ada org dia akan cpt pitam 😅 cthnya mcm sy.. Konfiden dgr org kata mnm air takat basah tekak.. Lps je mnm air glokus tu trus hayun kepala... Tanya kat nurse mmg normal tp sebaiknya minum ja mcm biasa sbb klu perut kosong tiba² masuk cecair manis mcm tu mmg gas dr perut akan tendang balik glokus tu.. Endingnya kena minum balik.. Kn susah tu jdnya..