Period dua minggu sekali

Sy nk tanya.. sy cucuk perancang sekali je..lepastu stop terus n rancang sendiri je sebab dos tu ganggu period sy... Last cucuk bulan 3 thun ni..nk ikut kan bln 6 kena cucuk lg.. tp sy xnk dh..masalahnya sekarang period sy sebulan 2kali dtg. . 2mggu sekali 2mggu sekali ..ada sesiapa mcm sy tak? Sy belum pegi klinik utk check

1 Balas

Sama mse cucuk perancang 3 bulan period non stop klau stop pun sehari dua n then dtg balik tu maknanya xsesuai lpas tu try amik pil noriday tapi xsesuai ganggu susu sbb mse tu fully bf lama2 rancang sendiri je😂