Garisan di perut

sy nk tanya sy ada tgk sesetengh ibu mngndg ada garisan di bawah pusat....smua ibu mngndg mmg ada garis tu ke??sy mngndg 16 mnggu tp xde plk garisan tu ke sbb sy gemok garisan jd xde

3 Balas

Atas org jgk tu, ada yg akan nmpak betul hitam line dia, ada yg tak. Mcm sy pun xnmpak sgt line tu even dah nak masuk third trimester dah. Xda apa perlu risau pun rasanya.

Linear niagra tu ke? Ada orang nampak jelas line tu. Ada yang tak nampak. Macam saya tak nampak pun line tu

3y ago

sy xtau nme garisan tu...tula sy tgk prut sy xde garisan tu pdhal pregy dh nk 7bln dh...

ade org nampak ..ade yg tak