...

Sy nk tanya , normal ke x ye klau baby berak 4kali sehari ? Tapi najis dia warna kuning mcm biasa . N xde pulak dia meragam sakit perut ke apa . Biasanya lepas menyusu mesti dia akan berak . Nk dekat 1mnggu dh mcm ni . Biasa dia akn berak 2hari 1kali . Baby sy 5bulan n full bf . Nk kata pemakanan sy pn entah la . Sy mkn mcm biase je sebelum2 ni pn .

1 Balas

Normal je. Anak saya kenkadang lebih 5x. Asalkan baby active sihat Tak meragam. Should be ok

4y ago

Tq awk